Γιώργος Γιαννακόπουλος:”Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”!!!

Με έκπληξη διαβάσαμε την απάντηση του Γραφείου Επικοινωνίας και  Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Προς στιγμήν νόμιζα ότι πίσω από αυτόν τον βαρύγδουπο τίτλο βρίσκεται το Γραφείο Τύπου της Κυβέρνησης, του οποίου βέβαια οι δηλώσεις  γίνονται επώνυμα μέσω του εκπροσώπου του. Μόνο στο Δήμο μας έχουμε απάντηση την οποίας  δεν γνωρίζουμε τον συντάκτη της!

 Όσο για τη θριαμβολογία του καθαρισμού των «Κήπων» είναι μέσα στα πλαίσια των υποχρεώσεων του Δήμου- πόσο μάλλον όταν έχουν περιέλθει στη δικαιοδοσία μας- και θα πρέπει να γίνεται τακτικά. Αν βέβαια είχε πολλά χρόνια να γίνει πώς διαμαρτυρόταν ο κύριος Δήμαρχος για τον τρόπο που έγινε παλαιότερα; Πως έγινε η τελετή παράδοσης   πρόσφατα; Και αν αναφέρεται σε προηγούμενα  χρόνια δε φέρει ευθύνη ως αντιδήμαρχος που ήταν;

Επί της ουσίας και για να σοβαρευτούμε εμείς θέσαμε συγκεκριμένη πρόταση για την αξιοποίηση των πολιτιστικών υποδομών του Δήμου μας  μέσα από χρηματοδοτούμενα προγράμματα που ήδη είναι ενεργά.

Ειδικά για το θέμα των «Κήπων» που αποτελεί ένα σοβαρό και μακρόπνοο σχέδιο ανάπλασης απαιτείται ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με διευρυμένη συμμετοχή την οποία και προτείναμε-απάντηση για αυτό δεν πήραμε.

Πού διαπιστώνει την παραπληροφόρηση το Γραφείο επικοινωνίας του Δήμου;

Αντίθετα δεν υπάρχει καμία  πληροφόρηση από το Γραφείο επικοινωνίας για μελέτες και έργα που δεν έχουν έρθει ούτε στα αρμόδια όργανα. Νομίζω είναι ώρα να  φανερωθούν και εμείς θα τα υποδεχτούμε με καλοπροαίρετη διάθεση.

Δείτε το δελτίο τύπου του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων

Νά ‘χαμε να λέγαμε…» από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου και όχι τυχαία προφανώς, καθώς οι περίφημοι κήποι Αλιάρτου, στους οποίους αρχικά αναφέρεται και αποτελούν προτεραιότητα για τη νέα δημοτική αρχή, καθαρίζονται μετά από χρόνια.

Τα λόγια… με τα οποία συνεχίζει στη νεότερη ανακοίνωσή του για να διαμορφώσει την κοινή γνώμη, αγγίζουν τα όρια της παραπληροφόρησης, καθώς κρύβει ή αγνοεί τα έργα που εμείς προωθούμε.

Στο διάστημα των τριών μηνών της Δημοτικής Αρχής έγιναν έγκαιρα όλες οι ενέργειες στα συνεχιζόμενα έργα, τα οποία έχουν μεταφερθεί στο νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 και συνεχίζονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Παρακολουθούμε όλες τις προσκλήσεις των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, Πολιτικής Προστασίας, Τομεακά, Εθνικούς Πόρους, ΠΕΠ και έγκαιρα θα καταθέσουμε τις μελέτες της Τεχνικής μας υπηρεσίας.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας αλλά και των συμπολιτών μας, να παρέχουμε κάθε πληροφορία για το σχέδιο της δημοτικής αρχής που οδηγεί το Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων στην επόμενη μέρα, είτε μέσω των θεσμικών οργάνων του, είτε μέσω των υπηρεσιών.

Εξάλλου θα λογοδοτήσουμε για δεύτερη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο ,σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και η πρόσκληση έχει ήδη σταλεί σε όλους τους Δημοτικούς συμβούλους και τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων.

                                                                             Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

                                                                                            Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Σχετικά